Speeltuin

WELKOM BIJ PAARDEN STAL

WIJ LIGGEN PAL TEGENOVER VAKANTIEPARK ROOMPOT WEERTERBERGEN !


VAN HORNE HOEVE - DE LEUKSTE SPEELTUIN IN WEERT!


De van Horne Hoeve is de ideale recreatieplek voor een middag vol speelplezier. Wij hebben diverse spannende speeltoestellen, zoals een echte helikopter, een hele hoge glijbaan, klimrekken, een autoracebaan en een kabelbaan! Voor de allerkleinsten hebben we een heuse carroussel met dieren, een "mama/kind schommel" een zandbak en nog andere leuke toestellen ! 


De speeltuin bij de van Horne Hoeve is uniek in Weert en omgeving - en gratis toegankelijk! Het nuttigen van een consumptie is bij ons verplicht. Het is niet toegestaan om eigen drink- & eetwaren mee te nemen en te nuttigen.


Onze buitenspeeltuin is overzichtelijk en volledig omheind, zodat u uw (klein)kinderen goed in de gaten kunt houden! 

Aangrenzend aan de speeltuin is er een mini-kinderboerderij, waar kinderen bij de dieren kunnen om ze te aaien & knuffelen.


PONYRIJDEN

Ook hebben wij heel leuk ponyrijden op de manege voor de allerkleinsten. Kinderen in de leeftijd 3 - 12 jaar kunnen op een brave aangelijnde pony rijden. Indien de ouders zelf meelopen zijn de kosten hiervan € 5 voor ongeveer 10 minuten. Dit is mogelijk op zaterdag & zondag tussen 11.00 & 14.00 uur. Enkel via telefonische reservering op 0683861184 (ook via WhatsApp bereikbaar).


HELIKOPTER

We hebben een super leuke nieuwe attractie, namelijk  een echte HELIKOPTER. Je kunt met 2 personen tegelijk in de helikopter en je kunt de helikopter  zelf besturen met de stuurknuppel! Dit is echt een unieke ervaring en heel spannend! De helikopter is altijd onder begeleiding en is daarom niet altijd open. Vraag even naar de mogelijkheden!


JARIG?

Ben je binnenkort jarig? Wij verzorgen héle leuke kinderfeestjes! Kijk eens voor alle mogelijkheden op onze pagina kinderfeestjes!


Volg ons op facebook voor leuke speel- en dierennieuwtjes!


VAN HORNE HOEVE

Trancheeweg 22

6002 ST WEERT

Nederland


0495 58 75 91


info@vanhornehoeve.nl

Helaas zijn wij gesloten i.v.m. Corona maatregelen. Speeltuin, restaurant en kinderboerderij zijn dicht. 


Onze manege is wel open voor Ponyritjes & buitenritten (op reservering via 0683861184.

OPENINGSTIJDEN