Restaurant

WELKOM BIJ PAARDEN STAL

WIJ LIGGEN PAL TEGENOVER VAKANTIEPARK ROOMPOT WEERTERBERGEN !


RESTAURANT VAN HORNE HOEVE


(H)eerlijk lunchen en dineren in een ontspannen sfeer in ons sfeervolle restaurant of op ons gezellige (gedeeltelijk overdekt) terras dat uitkijkt op de speeltuin en bosgebied. Vanuit het restaurant heeft u ook zicht op onze binnen rijhal, waar u naar het paardrijden kunt kijken. 

Wij streven ernaar om onze (h)eerlijke gerechten voornamelijk met biologische producten en streekproducten te bereiden. Dit alles voor prijzen die zeker niet hoger zijn dan bij onze collega's.


GROEN WEETJE

Al onze warme gerechten en warme dranken worden bereidt met eigen stroom! Wij hebben zonnepanelen op het dak en voorzien volledig in eigen energiebehoefte! Ook streven wij ernaar om zo min mogelijk plastic producten te kopen. Zo maken wij geen gebruik van plastic rietjes, en gebruiken wij voor de sauzen houten bakjes. 


U proeft de kwaliteit en smaak van onze met zorg uitgekozen gerechten! Zo hebben wij puur en eerlijk vlees van een slager uit de streek en onze gerechten zijn huisgemaakt met de beste kwaliteit producten.

Aanrader: Ons huisgemaakt stoofvlees van Weerter weiderund. Heerlijk gestoofd met uitjes, Limburgse appelstroop, kastagnechampignons & Brand oud bruin.


Neem eens een kijkje op onze lunch- & dinerkaart voor al onze lekkere gerechten. Wij hebben ook wisselende leuke aanbiedingen op vaste dagen:


Maandag: "Chicken" dag - 200 gram heerlijk malse kipsaté, geserveerd met vers gebakken friet & salade voor maar € 11,50 !

Woensdag:  pannenkoekendag

Donderdag: biefstukdag - 200 gram super malse kogelbiefstuk van Weerter weiderund, heerlijk van de grill. Geserveerd met vers gebakken friet & salade voor maar  € 16,50 !

Vrijdag: "Chicken" dag - 200 gram heerlijk malse kipsaté, geserveerd met vers gebakken friet & salade voor maar € 11,50 !

Zaterdag: Schnitzel dag - 200 gram grote wiener schnitzel, geserveerd met vers gebakken friet & salade voor maar € 12,00 !

Zondag: "Chicken" dag - 200 gram heerlijk malse kipsaté, geserveerd met vers gebakken friet & salade voor maar € 11,50 !


Uit eten met kinderen

Wij zijn bij uitstek een leuke locatie om te lunchen of dineren met kinderen. Vanwege de vele speelmogelijkheden heeft u er geen kind aan! Wij hebben verschillende kindergerechten op de kaart staan. 

Ook zijn wij bij uitstek een leuke locatie voor het organiseren van een communiefeest - kinderfeest - of familiefeestje!
VAN HORNE HOEVE

Trancheeweg 22

6002 ST WEERT

Nederland


0495 58 75 91


info@vanhornehoeve.nl

Helaas zijn wij gesloten i.v.m. Corona maatregelen. Speeltuin, restaurant en kinderboerderij zijn dicht. 


Onze manege is wel open voor Ponyritjes & buitenritten (op reservering via 0683861184.

OPENINGSTIJDEN