Published On: oktober 19th, 2024

Wij zijn heropend als pannenkoekenhuis

Wij zijn enthousiast om bekend te mogen maken dat wij vanaf 19 Oktober zijn heropend als pannenkoekenhuis!

Bij Pannenkoekenhuis Van Horne Hoeve kun je kiezen uit een breed assortiment aan pannenkoeken, waarbij traditie hand in hand gaat met vernieuwing. We hebben de klassieke zoete en hartige pannenkoeken die iedereen kent en liefheeft, maar durven ook te experimenteren met verrassende smaken en ingrediënten.

Zo vind je bij ons niet alleen de vertrouwde pannenkoek met spek, kaas of appel, maar ook bijzondere creaties zoals onze gevulde pannenkoeken in verschillende stijlen. Zo is onze pannenkoek “Philly Style” met 200 gr kogelbief een absolute aanrader! Maar ook onze pannenkoek Bella Italia met Italiaanse invloeden is het proeven meer dan waard.

Maar we doen ook meer dan alleen pannenkoeken!

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een feestje of groepsuitje? Pannenkoekenhuis Van Horne Hoeve is de perfecte plek voor speciale gelegenheden! Of het nu gaat om een kinderfeestje, familiedag of bedrijfsuitje, wij bieden diverse arrangementen vanaf 30 volwassenen die passen bij jouw wensen.

We heten je graag van harte welkom bij Pannenkoekenhuis Van Horne Hoeve, dé plek in Weert waar je kunt genieten van heerlijke, ambachtelijke pannenkoeken in een landelijke en sfeervolle omgeving.

Share!