Speeltuin

Streekgerechten

(H)eerlijke producten

Puur natuurVAN HORNE HOEVE - DE LEUKSTE SPEELTUIN IN WEERT!


De van Horne Hoeve is de ideale recreatieplek voor een middag vol speelplezier. Wij hebben diverse spannende speeltoestellen, zoals een echte helikopter, een hele hoge glijbaan, klimrekken, een autobaan en een kabelbaan! Voor de allerkleinsten hebben we een heuse carroussel met dieren, een "mama/kind schommel" een zandbak en nog andere leuke toestellen ! 


De speeltuin bij de van Horne Hoeve is uniek in Weert en omgeving - en gratis toegankelijk !


Een zeer ruime, geheel omheinde en overzichtelijke buitenspeeltuin zodat u uw (klein)kinderen goed in de gaten kunt houden! Er zijn hele leuke speeltoestellen, met  onder andere: een stoere motor, een kabelbaan, springkussen en een hele hoge glijbaan! 


De leukste speeltuin met kinderboerderij en horeca erbij, zodat zowel ouders als kindjes het leukste dagje uit hebben!

Wij hebben ook ponyrijden voor de kindjes, hartstikke leuk!!!


NIEUW!!!

We hebben een super leuke nieuwe attractie, namelijk  een echte helikopter! Je kunt met 2 personen tegelijk in de helikopter en je kunt de helikopter  zelf besturen met de stuurknuppel! Dit is echt een unieke ervaring en heel spannend!


Ook voor de allerkleinsten hebben wij een heuse carroussel met dieren, een zandbak, een leuke schommel waarmee je samen met mama kunt schommelen en andere leuke toestellen! Gegarandeerd uren speelplezier bij van Horne Hoeve!!!


Voor kinder-, familie-, en bedrijfsfeesten is het unieke combinatie van kinderen die kunnen spelen in onze speeltuin en kinderboerderij en volwassenen die heerlijk kunnen genieten op ons grote zonnige terras! Ook al is uw gezin nog zo groot, u hebt er geen kind aan als u bij ons bent!


Ben je binnenkort jarig?? Wij verzorgen  de allerleukste kinderfeestjes in Weert en omgeving! Kijk eens voor alle mogelijkheden op onze pagina kinderfeestjes!!


Bij van Horne Hoeve hebben we ook een hele leuke kinderboerderij met  met een speciale knuffelweide waar je onze dieren mag aaien, knuffelen en voeren met bij ons speciaal verkrijgbaar voer!


Volg ons op facebook voor leuk speel- en dierennieuws!


- PONYRIJDEN VOOR KINDEREN OP DE MANEGE -

Op woensdag t/m zondag tussen 11:00 & 14:00 is er ponyrijden voor kinderen op de manege, op lieve aangelijnde pony's. Reserveren is niet nodig.