Helikopter

Streekgerechten

(H)eerlijke producten

Puur natuur

 

HELIKOPTER

 

Historie van onze Heli M-2 (Hoplite)

 

Onze helikopter is een Russisch toestel Mil M-2, bijnaam "Hoplite". De eerste vlucht is gemaakt in 1967 en de laatste vlucht van dit toestel in 1989. Het toestel is toen gekocht door PS Aero uit Baexem in Oost-Duitsland toen de muur viel. Sindsdien heeft het toestel gefungeerd als attribuut op filmsets en grote dance-evenementen. Ook hebben we diverse originele logboeken die bij de heli horen.

 

Nu gaat er een hardnekkig gerucht dat een van de toenmalige Russische leiders Gorbatsjov in deze Heli zijn plan heeft bedacht voor zijn "Perestrojka". Hij was hierover zo in gedachten verzonken dat hij bij het uitstappen zijn hoofd heeft gestoten tegen de bovendorpel.

 

Het toestel krijgt nu een wat actiever en een leuk bestaan op de van Horne Hoeve! Het toestel is al open voor bezoekers! U zult aangenaam verrast zijn over hoe leuk het is!!!

 

 

Vanuit ons gezellige terras kunt u onze mooie helikopter bewonderen en ondertussen genieten van een lekker hapje en drankje, zoals een lekkere kop koffie met 'luchtig' gebak. Ook onze prijzen zijn historisch laag!!!

 

Van Horne Hoeve ~ Trancheeweg 22 ~ 6002 ST Weert

0495 58 75 91 ~ info@vanhornehoeve.nl ~ www.facebook.com/vanhornehoeve

Copyright © 2014 van Horne Hoeve ~ Alle rechten voorbehouden