Restaurant

Streekgerechten

(H)eerlijke producten

Puur natuur


RESTAURANT VAN HORNE HOEVE


(H)eerlijk lunchen en dineren in een ontspannen sfeer in ons sfeervolle restaurant of op ons gezellige (gedeeltelijk overdekt) terras dat uitkijkt op de speeltuin en bosgebied.Wij streven ernaar om onze (h)eerlijke gerechten voornamelijk met biologische producten en streekproducten te bereiden. Dit alles voor prijzen die zeker niet hoger zijn dan bij onze collega's.U proeft de kwaliteit en smaak van onze met zorg uitgekozen gerechten! Zo hebben wij puur en eerlijk vlees van een slager uit de streek en onze gerechten zijn huisgemaakt met de beste kwaliteit producten. U proeft het verschil!

Aanrader: Ons huisgemaakt stoofvlees van Weerter weiderund. Heerlijk gestoofd met uitjes, kastagnechampignons & donkerbier.Voor onze lunchgerechten bereiden we onze uitsmijters met eitjes van de vrije uitloop/ scharrelkippen van 'Chicken Hans'! Zie voor al onze lunch gerechten onze lunchkaart en onze dinergerechten onze dinerkaart.


Wij hebben ook wisselende leuke aanbiedingen op vaste dagen:


Woensdagpannenkoekendag ! Heerlijke vers gebakken pannenkoeken !


Donderdag = biefstukdag - 200 gram super malse kogelbiefstuk van Weerter weiderund, heerlijk van de grill. Geserveerd met vers gebakken friet & salade voor maar  € 16,50 !


Vrijdag= "Chicken" dag - 200 gram heerlijk malse kipsaté, geserveerd met vers gebakken friet & salade voor maar € 11 !


Zaterdag = Schnitzel dag - 200 gram grote wiener schnitzel, geserveerd met vers gebakken friet & salade voor maar    € 11 !


Zondag = "Chicken" dag - 200 gram heerlijk malse kipsaté, geserveerd met vers gebakken friet & salade voor maar € 11 !Uit eten met kinderen !

Wij zijn bij uitstek een leuke locatie om te lunchen of dineren met kinderen, vanwege de vele speelmogelijkheden en we bieden verschillende leuke gerechten speciaal voor kinderen! Tot snel !