Wandelen

Streekgerechten

(H)eerlijke producten

Puur natuur


WANDELEN BIJ VAN HORNE HOEVE


U kunt vanuit de van Horne Hoeve prachtig wandelen door het bos- en heidegebied in de Weerter- en Budelerbergen. Ook voor rolstoelgebruikers is er een verhard wandelpad door de Urnenvelden, zodat u een fijne natuurwandeling kunt maken door de bossen. De ingang van deze wandelroute is tegenover onze locatie, zodat u na de wandeling kunt genieten van een heerlijke kop koffie op ons gezellige (overdekte) terras! Wij hebben hele gezellige prijzen.

Al onze faciliteiten zijn rolstoel toegankelijk, en wij hebben ook een toilet aangepast voor rolstoelgebruikers.WANDELROUTE VAN HORNE HOEVE

Wandelroute vanaf van Horne Hoeve: tijdens deze vlakke wandeling wandelt u eerst over rustige weggetjes langs akkers en boerderijen. Dan duikt u het Weerterbos in en wandelt u naar de oude spoorlijn Antwerpen-Mönchengladbach, ook wel IJzeren Rijn genoemd. Dan struint u over zandpaden door de prachtige Weerter- en Budelerbergen.  U start en eindigd de wandelroute bij van Horne Hoeve, waar u gezellig kunt uitrusten en kunt genieten van een lekker hapje en drankje.


U kunt een geprinte versie van de wandelroute meenemen bij van Horne Hoeve - gratis verkrijgbaar !!


  • Kop verse Douwe Egberts koffie:  2,10
  • Kop Douwe Egberts koffie met  dagelijks vers appelgebak:  3,50


Ook kunt u bij ons heerlijk lunchen en dineren, met vers bereide en ook biologische (streek) gerechten!


  • Huisgemaakte soepen - vers & zonder kunstmatige toevoegingen!
  • Diverse rijkelijk belegde knapperig gebakken broodjes
  • Limburgse runderstoof - volgens authentiek recept! - aanrader !!
  • Malse Weerter steaks